Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Załącz Metina!

DesignNeverDie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Załącz metina czyli jak wygląda typowy gracz! :)

http://www.youtube.com/watch?v=JpHIgo9LWLM&playnext=1&videos=XE3PogEUi4c

Ja nie miałem ochoty ośmieszyć czy tam nie wiem... w jakiś sposób obrazić tego dzieciaka! Chodziło mi bardziej o to w jakim wieku można znaleść graczy.

@OdmowaDostępu napisałeś - HAHAHAAHAHAHAHAHA juz widze 2 fanow dzastinka bimberka dali mi po + ^^ /czytaj sygne

Ja mam napisane w jakimś stopniu nakłaniając do dawania mi + i nie dawania - ... ale zawsze znajdzie się ktoś kto potwierdzi moje założenia :)

@Sygna - Nie pogardzę plusem :) Ale jeżeli masz nasrane w głowie i jesteś niedorozwinięty i masz problemy emocjonalne , biją cię w domu to postaw minusa :)

Jebią mnie te wasze + i - ... Co to do chuja ma być? Oni Wam za nie wypłacają czy co ,ze tak je zbieracie ? ;) Pozdrawiamy wszystkie dzieci...

Opublikowano

kurwa idioto co ty chcesz od dziecka? ma 6-9 lat i mowi zalacz metina ,moze ma odrazu powiedziec wlaczaj metina ziomus i czekaj na mnie bo chce mi sie expic ;] , a pozatym gra jest dla wszystkich i niech kazdy z niej czerpie radosc...

HAHAHAAHAHAHAHAHA juz widze 2 fanow dzastinka bimberka dali mi po + ^^ /czytaj sygne

Opublikowano

Jeżeli było to przepraszam i proszę o przeniesienie do kosza :)

Chciałem się z Wami podzielić tylko tym filmem.

Jebią mnie te wasze + i - ... Co to do chuja ma być? Oni Wam za nie wypłacają czy co ,ze tak je zbieracie ? ;) Pozdrawiamy wszystkie dzieci...

Opublikowano

+ leci ;d bardzo fajny filmik :P Ale wkoncu na takich dzieciach zarabia mpc forum :P

Np. bug przez mmo ;d

opolanka.gif

Jeśli Ci w czymś pomogłem Daj + :))

Opublikowano

Co racja to racja :) Ale ja nie miałem ochoty ośmieszyć czy tam nie wiem... w jakiś sposób obrazić tego dzieciaka! Chodziło mi bardziej o to w jakim wieku można znaleść graczy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...